HevosetLoughend Cracker ”Crindi”

Rotu: Irish Piebald/Skewbald
Syntynyt: 2013
Sukupuoli: tamma
Säkä: 167cm

Isä: Tuntematon
Emä: Tuntematon

Crindi on herkkä ja tunteikas tamma. Ratsastaessa Crindi tarvitsee osaavan ratsastajan, jännittyy helposti, mutta kun yhteinen sävel löytyy niin tästä kuoriutuu todella potentiaalinen hevonen. Koulupuolella taitaa helppo C-B asiat. Varsoi 2.5.2020 kauniin tammavarsan Tessan oriista Clintissimo Z. Crindi tekee osaavimmilla ratsastajilla tunteja, mutta on nyt mammalomalla talveen saakka.Clintessa "Tessa"Tekontis ”Tiko

Rotu: Zemaitukas
Syntynyt: 2007
Sukupuoli: ruuna
Säkä: 147 cm

Isä: Pikis
Emä: Troja

Tiko on hieman arka ja rakkaudenkipeä poni. Laumassa se on pomo pienestä koostaan huolimatta. Tiko on tullut Liettuasta Suomeen kesällä 2019. Hoitaessa utelias ja seurallinen. Kun luottamus syntyy tähän poniin niin Tiko on oikea sydäntensulattaja! Ratsastaessa Tiko on reipas ja herkkä. Ei tee tyhmyyksiä, mutta tarvitseee  luotettavan ja tasaisen ratsastajan. Nauttii todella esteratsastuksesta ja on loistava hyppääjä. Taso helppo B ja rataesteet 90 cm.
Lemmentuli "Tuhti"

Rotu: Suomehevonen
Syntynyt: 2008
Sukupuoli: tamma
Säkä: 140 cm

Isä: Tussarin Luonnos
Emä: Tulilemmikki

Tuhti on topakka pienikokoinen suomenhevonen. Tuhti muutti meille kesäkuussa 2020. Hoitaessa Tuhti on kiltti. Ratsastaessa hyvin istunnalla ratsastettava. Laukassa vaatii ratsastajalta hyvää kehonhallintaa. Tuhti on pienestä koostaan huolimatta melkoisen reipas polle! Sillä on pienet ponimaiset askeleet joita on helppo istua. Tuhti osaa Helppo C asioita ja esteillä re. 70 cm. Maastossa reipas, rohkea ja varmajalkainen. 

Vertigo "Veeta"

Rotu: Eestinhevonen
Syntynyt: 2009
Sukupuoli: tamma
Säkä: 151 cm

Isä: Vaks
Emä: Revüü


Veeta on super kiltti ja rauhallinen tamma. Veeta on turvallinen ratsu kaiken tasoisille ratsastajille. Ratsastaessa Veeta on enemmin hidas kuin nopea ja varmajalkainen. Maastossa hieman reippaampi kuin kentällä. Maastovarma, menee yksin ja porukassa eikä hötkyile jos jää jonon perällä vähän jälkeen. Osaa olla myös reipas kentällä, jos ratsastaja osaa vaatia. Kaikin puolin mukava ja rehti tamma. Koulupuolella Helppo D tasoinen ja esteitä hyppää 60cm ratana.


Key Player "Kerttu"

Rotu: Lämminverinen ravihevonen
Syntynyt: 2013
Sukupuoli: tamma
Säkä: 165 cm

Isä: Like a Prayer
Emä: Pinch of Royal

Kerttu ei ole tallin omistuksessa, mutta on meillä tuntikäytössä. Kerttu on ystävällinen ja kaikkien kaveri. Nauttii rapsutuksista ja hoitohetkistä. Ratsastaessa Kerttu on yrittelijäs ja rehellinen. Oppii nopeasti uusia asioita ja kehittyy koko ajan ratsuna. Kertulla voi myös ajaa. Tasoltaan Helppo D ja re 70cm. Kertun selkään voi nousta vauva tai vaari, kaikki käy. Ravissa ja laukassa tarvitsee ratsastajan apua tasapainottaakseen itseään. Kerttu tykkää erityisesti maastoratsastuksesta ja on varma menijä, joskus saattaa hieman kuumahtaa.

Alvar Ra "Allu"

Rotu: Eestinhevonen
Syntynyt: 2010
Sukupuoli: ruuna
Säkä: n. 155 cm

Isä: Armin
Emä: Repre Ra

Allu on kiltti ja sympaattinen ruuna. Hoitaessa rauhallinen ja utelias. Pitää huomiosta ja paijaamisesta. Allu on hieman haastava ratsastaa. Jännittyy helposti kokemattoman ratsastajan kanssa. Tarvitsee laadukasta liikuntaa. Allu ei ole tuntikäytössä tällä hetkellä. Allun osaamistaso sileällä on Helppo C ja rataesteet 60 cm. Allu on myytävänä.
Burning Bapu "Bapu"

Rotu: Shetlanninponi
Syntynyt: 2017
Sukupuoli: ori
Säkä: 93 cm

Isä: Jokimäen Banaani
Emä: Beldira

Bapu on suloinen pikkuponi. Se on vielä nuori, mutta ikäisekseen todella kiltti. Saattaa kuitenkin napsia takin reunasta tai vetoketjusta kuvitellen saavansa herkkuja. Bapu on äärimmäisen seurallinen ja rauhallinen ori. Bapu sopii pienille lapsille talutusratsastukseen, mutta ikänsä puolesta sillä ei voi vielä treenata aktiivisesti ratsain. Bapulla ajetaan enimmäkseen kärryillä. Bapu on sellainen meidän tallin maskotti!Nice Hill "Nisu"

Rotu: Amerikkalainen lämmiverinen ravuri
Syntynyt: 2012
Sukupuoli: tamma
Säkä: 160 cm

Isä: Thechiefofmontana
Emä: Cool Mama

Nisu on Maijun harrastehevonen. Nisu on ravuri, mutta treeneihin kuuluu ajamisen lisäksi myös ratsastaminen. Nisu on oikein kiltti ja leppoisa tamma. Rauhallinen ja helppo käsiteltävä.
Nisu on nyt treenitauolla ja tarkoitus on päästä startille keväällä/kesällä 2021.
Nisu tykkää maastoilusta ja toimiikin usein vetohevosena maastoratsastustunneilla.