TuntihevosetLoughend Cracker ”Crindi”

Rotu: Irish Piebald/Skewbald
Syntynyt: 2013
Sukupuoli: tamma
Säkä: 167cm

Isä: Tuntematon
Emä: Tuntematon

Crindi on herkkä ja tunteikas tamma. Ratsastaessa Crindi tarvitsee osaavan ratsastajan, jännittyy helposti, mutta kun yhteinen sävel löytyy niin tästä kuoriutuu todella potentiaalinen hevonen. Koulupuolella taitaa helppo B asiat. Varsoi 2.5.2020 kauniin tammavarsan Tessan oriista Clintissimo Z. Crindi tekee osaavimmilla ratsastajilla tunteja, mutta on nyt mammalomalla syksyyn saakka.

Clintessa "Tessa"Tekontis ”Tiko

Rotu: Zemaitukas
Syntynyt: 2007
Sukupuoli: ruuna
Säkä: 148 cm

Isä: Pikis
Emä: Troja

Tiko on hieman arka ja rakkaudenkipeä poni. Laumassa on pomo pienestä koostaan huolimatta. Tiko on tullut Liettuasta Suomeen kesällä 2019. Hoitaessa utelias ja seurallinen. Kun luottamus syntyy tähän poniin niin Tiko on oikea sydäntensulattaja! Ratsastaessa Tiko on reipas ja herkkä. Ei tee tyhmyyksiä, mutta tarvitseee  luotettavan ja tasaisen ratsastajan. Nauttii todella esteratsastuksesta ja on loistava hyppääjä.
Lemmentuli "Tuhti"


Rotu: Suomehevonen
Syntynyt: 2008
Sukupuoli: tamma
Säkä: 140 cm

Isä: Tussarin Luonnos
Emä: Tulilemmikki

Tuhti on kiltti pienikokoinen suomenhevonen. Tuhti muutti meille kesäkuussa 2020. Hoitaessa Tuhti on kiltti ja rauhallinen. Ratsastaessa tasainen ja hyvin istunnalla ratsastettava. Vaikka Tuhti on hieman pulleassa kunnossa niin liikkuu silti reippaasti, ei ole laiska. Pienet ponimaiset askeleet joita on helppo istua. Osaa Helppo B asioita ja hyppää noin 50cm tässä kunnossa. Maastossa rohkea ja varmajalkainen. Sopii myös lastenratsuksi.


Vertigo "Veeta"

Rotu: Eestinhevonen
Syntynyt: 2009
Sukupuoli: tamma
Säkä: 151 cm

Isä: Vaks
Emä: Revüü


Veeta on super kiltti ja rauhallinen tamma. Veeta on turvallinen ratsu kaiken tasoisille ratsastajille. Ratsastaessa Veeta on enemmin hidas kuin nopea ja varmajalkainen. Maastossa hieman reippaampi kuin kentällä. Maastovarma, menee yksin ja porukassa eikä hötkyile jos jää jonon perällä vähän jälkeen. Osaa olla myös reipas kentällä, jos ratsastaja osaa vaatia. Kaikin puolin mukava ja rehti tamma. Hyppää 60cm ratana.


Key Player "Kerttu"

Rotu: Lämminverinen ravihevonen
Syntynyt: 2013
Sukupuoli: tamma
Säkä: 169 cm

Isä: Like a Prayer
Emä: Pinch of Royal

Kerttu ei ole tallin omistuksessa, mutta on meillä tuntikäytössä. Kerttu on ystävällinen ja kaikkien kaveri. Nauttii rapsutuksista ja hoitohetkistä. Ratsastaessa Kerttu on yrittelijäs ja rehellinen. Oppii nopeasti uusia asioita ja kehittyy koko ajan ratsuna. Kertulla voi myös ajaa. Tasoltaan Helppo D ja re 60cm. Kertun selkään voi nousta vauva tai vaari, kaikki käy. Kerttu tykkää erityisesti maastoratsastuksesta ja on varma menijä.