TuntihevosetAlvar Ra ”Allu”

Rotu: Eestinhevonen
Syntynyt: 2010
Sukupuoli: Ruuna
Säkä: 155cm

Isä: Armin
Emä: Repre Ra

Alvar on äärettömän kiltti ja utelias ruuna jolle maistuu aina herkut. Allu tykkää hyppäämisestä, mutta raskaan rakenteensa vuoksi sopii enemmän kouluratsastukseen. Maastossa välillä hieman arka, mutta ratsastajan rohkaisusta menee mihin vain ja mistä vain. Haluaa aina miellyttää ratsastajaa parhaansa mukaan.Loughend Cracker ”Crindi”

Rotu: Irish Piebald/Skewbald
Syntynyt: 2013
Sukupuoli: tamma
Säkä: 167cm

Isä: Tuntematon
Emä: Tuntematon

Crindi on herkkä ja tunteikas tamma. Ratsastaessa Crindi tarvitsee osaavan ratsastajan, jännittyy helposti, mutta kun yhteinen sävel löytyy niin tästä kuoriutuu todella potentiaalinen hevonen. Koulupuolella taitaa helppo B asiat. Odottaa varsaa toukokuulle 2020 oriista Clintissimo Z. Crindi tekee osaavimmilla ratsastajilla tunteja, mutta on nyt rauhoittunut mammalomalle ensi kesään saakka.


Sunset Shelly ”Rosa”

Rotu: Holsteininhevonen
Syntynyt: 2001
Sukupuoli: tamma
Säkä: 160 cm

Isä: Calato
Emä: Dominic

Rosa on lempeä ja viisas tamma. Hoidettaessa kiltti ja sopii myös lasten rapsuteltavaksi. Satulavyötä kiristäessä hieman luimii, mutta ei tee mitään tyhmää. Laumassa Rosa on sosiaalinen ja ottaa monesti "vanhimman ja viisaimman - roolin". Ratsastaessa Rosa on osaava helppo A tasoinen. Omaa hienot ja ilmavat liikkeet kouluratsastuksessa. Rosalla ei enään hypätä, mutta on käytettävissä koulu- ja maastotunneille.
Tekontis ”Tiko

Rotu: Zemaitukas
Syntynyt: 2007
Sukupuoli: ruuna
Säkä: 148 cm

Isä: Pikis
Emä: Troja

Tiko on hieman arka ja rakkaudenkipeä poni. Laumassa on pomo pienestä koostaan huolimatta. Tiko on tullut Liettuasta Suomeen kesällä 2019. Hoitaessa utelias ja seurallinen. Kun luottamus syntyy tähän poniin niin Tiko on oikea sydäntensulattaja! Ratsastaessa Tiko on reipas ja herkkä. Ei tee tyhmyyksiä, mutta tarvitseee  luotettavan ja tasaisen ratsastajan. Nauttii todella esteratsastuksesta ja on loistava hyppääjä.

Sävel-Merkki "Sälli"

Rotu: Suomenhevonen
Syntynyt: 2003
Sukupuoli: ruuna
Säkä: -

Isä: Jalokiri
Emä: Sykeliina

Sälli on kiltti nallekarhu, joka on aina valmis töihin. Kuuliainen, mutta reipas ratsastaessa. Hienot askeleet ja potenttiaalia löytyy! Maastovarma ja sopii myös kärryille. Ihana "kaikki käy"-suomenhevonen. Hypätessä hieman innostuu ja kuumahtaa, mutta pysyy hallinnassa. Sälli ei ole meidän tallin omistuksessa, vaan on ylläpidossa meillä.
Mr. Reinhold "Repe"

Rotu: Amerikkalainen lämminverinen
Syntynyt: 2004
Sukupuoli: ruuna
Säkä: - 

Isä: Mr. Quickstep
Emä: Church Hills Florida

Repe on suloinen herrasmies, joka tulisi kyllä syliin jos vain mahtuisi. Rakastaa olla lasten rapsuteltavana ja paijattavana. Luottoratsu aloitteleville ratsastajille. Maastovarma ja sopii myös kärryille. Hypätessä hieman arka, mutta yrittää parhaansa! Repe ei ole meidän tallin omistuksessa, vaan on ylläpidossa meillä.