TuntihevosetAlvar Ra ”Alvar”

Rotu: Eestinhevonen
Syntynyt: 2010
Sukupuoli: Ruuna
Säkä: 155cm

Isä: Armin
Emä: Repre Ra

Alvar on kiltti ja utelias ruuna jolle maistuu aina herkut. Alvar on turvallinen ratsu kaiken tasoisille ratsastajille. Tykkää hyppäämisestä, mutta on vielä hieman kokematon rataesteillä. Maastossa välillä hieman arka, mutta ratsastajan rohkaisusta menee mihin vain ja mistä vain. Haluaa aina miellyttää ratsastajaa parhaansa mukaan.Loughend Cracker ”Crindi”

Rotu: Irish Piebald/Skewbald
Syntynyt: 2013
Sukupuoli: tamma
Säkä: 167cm

Isä: Tuntematon
Emä: Tuntematon

Crindi on herkkä ja tunteikas tamma. Ratsastaessa Crindi tarvitsee osaavan ratsastajan, jännittyy helposti, mutta kun yhteinen sävel löytyy niin tästä kuoriutuu todella potentiaalinen hevonen. Koulupuolella taitaa helppo B asiat. Odottaa varsaa toukokuulle 2020 oriista Clintissimo Z. Crindi tekee osaavimmilla ratsastajilla tunteja, mutta on nyt rauhoittunut mammalomalle ensi kesään saakka.Roxette I ”Rosa

Rotu: Holsteininhevonen
Syntynyt: 2001
Sukupuoli: tamma
Säkä: 160 cm

Isä: Corrado I
Emä: Kimberly III

Rosa on lempeä ja viisas tamma. Hoidettaessa kiltti ja sopii myös lasten rapsuteltavaksi. Satulavyötä kiristäessä hieman luimii, mutta ei tee mitään tyhmää. Laumassa Rosa on sosiaalinen ja ottaa monesti "vanhimman ja viisaimman - roolin". Ratsastaessa Rosa on osaava helppo A tasoinen. Omaa hienot ja ilmavat liikkeet kouluratsastuksessa. Pitää myös hyppäämisestä. Kilpaillut nuorempana 110cm luokkia. Kaikin puolin mutkaton muori, jota ei ikä vielä paina!

Rosa on valitettavasti pitkällä sairauslomalla, joten Rosa on käytettävissä tunneille, jossa mennään vain käyntiä. Lisäksi Rosa pystyy tekemään talutusratsastuksia ja onkin siihen oikein sopiva rauhallisuutensa vuoksi.Tekontis ”Tiko

Rotu: Zemaitukas
Syntynyt: 2007
Sukupuoli: ruuna
Säkä: 148 cm

Isä: Pikis
Emä: Troja

Tiko on hieman arka ja rakkaudenkipeä poni. Laumassa yrittää olla pomo pienestä koostaan huolimatta. Tiko on tullut Liettuasta Suomeen kesällä 2019. Hoitaessa utelias ja seurallinen. Kun luottamus syntyy tähän poniin niin Tiko on oikea sydäntensulattaja! Ratsastaessa Tiko on reipas ja herkkä. Ei tee tyhmyyksiä, mutta tarvitseee  luotettavan ja tasaisen ratsastajan. Nauttii todella esteratsastuksesta ja on loistava hyppääjä.