Palvelut

TIEDOTE KORONAVIRUKSEEN LIITTYEN:


Ratsastustuntitoimintamme jatkuu normaalisti, ellei muutoksia ilmene. Ratsastus on yksilölaji, jossa ei tarvitse välttämättä olla fyysisessä kontaktissa toisen ihmisen kanssa.
Lähikontaktitilanteita voi kuitenkin ilmaantua tallitiloissa. Noudatathan siis erityisen hyvää hygieniaa. Älä tule tallille, mikäli sinulla on flunssan oireita tai lähipiirissäsi joku on kipeänä. Vältä kasvojen koskettelua ja pidä etäisyys tallikavereihin riittävänä. Yski vain omaan hihaasi, älä kämmeneen! Hevosia hoidetaan hanskat kädessä. Myös muut hoitotoimenpiteet tulee suorittaa hanskat kädessä. Varaathan tallikassiin ohuemmat hanskat, joilla on helpompi toimia hoitotilanteessa.

Huolehditaan jokainen omalta osaltamme vastuullisesta toiminnasta tällaisessa tilanteessa ja pidetään huolta toisistamme sekä hevosista. Muistakaa ahkera käsien pesu!

Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja noudatamme viranomaisten ohjeita. Myös SRL tiedottaa aktiivisesti asiasta.


Tarjoan erilaisia hevospalveluita pääosin Sodankylässä tallillamme Puolakkavaarassa, mutta minut on mahdollista tilata myös omalle tallille Lapin alueella. Tallimme sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Sodankylän keskustasta (24 km). Ajo-ohjeet ”yhteystiedot” sivulta.

Ratsastustunnit tasoilla Alkeet - Helppo A. Mahdollisuus myös este- ja maastotunteihin.

Nyt opetushevosiimme kuuluu 5 hevosta, voit tutustua niihin tarkemmin tästä! Tunnit tällä hetkellä max 4 ratsukon ryhmissä. Tarjoamme myös ykistyis- ja paritunteja, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Syksyllä 2020 saatavilla myös ruskaratsastusretki!

Ratsastusretki kauniissa ruskamaisemissa Puolakkavaarassa metsälaavulle makkaranpaistoon kahavien kera!

Retkellä etenemme ryhmän tason mukaan käynnissä, ravissa ja laukassa.

Mahdollisuus varata reippaampi ratsastsureissu vauhtia kaipaaville tai rauhallinen retki hiljaisuudesta nautiskeleville.

Hinta 90 € / hlö. Katso tarkemmat tiedot hinnasto-sivuitamme.


Ratsastustunnit mukautetaan aina tason mukaan kaikille sopiviksi. Tunnit arkisin ja viikonloppuisin sovittavissa. Myös aamupäivä-aikoja!

Tarjoan myös yksityistunteja sekä asiakkaan hevosen ratsutusta asiakkaan omalla tallilla. Hintoihin lisätään mahdolliset matkakulut. Raviurheilun puolella tarjoan monteohjastamista treeneissä.

Järjestän tallilamme talutusratsastuksia yksityisesti ja ryhmille. Talutusratsastukset myös tapahtumiin!

Lisäksi palveluihini kuuluu hevosen ratsutus ja kouluttaminen. Tilanteen mukaan koulutan hevosia myös ongelmatilanteissa. Mahdollisuus myös tuoda hevonen ratsutettavaksi/koulutettavaksi vuokralle tallillemme. Ota yhteyttä niin sovitaan juuri sinulle ja sinun hevosellesi sopiva diili!

     Hox! Meille käy myös
     EdenRed liikuntavirike-etu!